Hallo Twitters,

Dank voor al jullie aanmeldingen, het is zover, we gaan van start!! Maar liefst 83 deelnemers dit jaar, dat is een toename vergeleken met vorig jaar en daar zijn we blij mee!

De poule indelingen staan op deze site en de whatsapp groepen zijn klaar.

Graag direct beginnen met uitnodigen en plannen, want het is misschien in deze periode soms wat nat, maar over het algemeen nog heel prima tennisweer! Half maart 2020 organiseren we een gezellige afsluitende dag, inclusief prijsuitreiking.

Nieuw dit jaar is dat we direct na de inhaaldagen van de najaarscompetitie een TWIT-dag organiseren op onze club! We hebben dit gepland op zondag 17 november, tussen 10.00 en 17.00 uur. Dus noteer deze dag vast in de agenda’s. Detail-informatie en hoe in te schrijven komen we later op terug, globaal denken we vooral aan een dag met heel veel ruimte om één of meer TWIT partijen te spelen, met daarom heen aandacht voor de inwendige mens met een lekker hapje en drankje.

Maar eerst aan de slag met partijen plannen! Net als vorig jaar zijn er appgroepen aangemaakt per poule, zodat je makkelijk aan iedereen tegelijk kunt laten weten op welke data jij of jullie kunnen spelen.

Bij whatsappgroepen is het wel fijn als er wat ‘huisregels’ in acht genomen worden, om onnodige appjes en de irritatie die dat kan opleveren bij anderen te voorkomen 😉

Dus: gebruik de appgroepen aub alleen om aan iedereen tegelijk kenbaar te maken wanneer jij/jullie kunnen, zodat tegenstanders daarop kunnen reageren. Of voor andere mededelingen die voor iedereen nuttig zijn. Als je reageert; doorgeven op welk datumvoorstel je in wilt gaan is handig voor iedereen om te zien, zodat duidelijk is dat die datum niet meer in de aanbieding is. Maar nadere onderlinge afspraken over bijv hoe laat jullie afspreken graag buiten de groep om maken.

Uitslagen ook niet in de groepsapps zetten aub, maar gewoon even mailen naar twit@tepci.nl Vergeet daarbij aub niet om het wedstrijdnummer te vermelden! Die staan op deze website.

Heel veel plezier met spelen en we hopen op een gezellige en geslaagde TWIT-Competitie 2019/2020!

 

Met sportieve groet,

Esther Naber en Claudia Verheggen

 

claudia en esther