Hallo Twitters,

Wat zijn we voortvarend van start gegaan, echt top!! Op moment dat we dit schrijven is het nog niet eens december, en zijn er al 70 partijen gespeeld! Dat is vast een nieuw record en dan hebben we nog 3,5 maand te gaan! 😉 We hebben ruim 80 deelnemers dit jaar, dat is ook een toename vergeleken met vorig jaar en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Nieuw dit jaar is dat we speciale TWIT-dagen organiseren op onze club. De eerste vond plaats op zondag 17 november en was een daverend succes. Mede dankzij het prachtige weer uiteraard, daar hadden we wel geluk mee. Maar het was ook gewoon heel erg gezellig dat er op alle banen tegelijk geTWIT werd! En de hapjes verzorgd door Marleen en Hannelore waren ook voortreffelijk, we hebben deze dames hier heel hartelijk voor bedankt. In totaal zijn er op 17 november (mooi toeval) 17 partijen gespeeld. Klik op foto’s voor een mooie sfeerimpressie van deze dag.

Omdat dit iedereen zo goed beviel hebben we meteen nog een TWITdag gepland: 26 januari is de volgende TWITdag, dus noteer deze in je agenda en mis’m niet! Ook deze zal grofweg gepland worden tussen 10 en 16 uur.

En half maart 2020 organiseren we natuurlijk een gezellige afsluitende dag, inclusief prijsuitreiking.

Nog één huishoudelijke mededeling, we merken dat er nog weleens uitslagen worden doorgegeven zonder wedstrijdnummer. Zoek zelf aub altijd even dit nummer op op deze site, als je ons de uitslag mailt. Dat scheelt ons een boel tijd. Dank vast!

Heel veel plezier met spelen en we hopen op een gezellige en geslaagde voortzetting van de TWIT competitie 2019/2020!

En natuurlijk hopen we je te zien op 26 januari.

Met sportieve groet,

Esther Naber en Claudia Verheggen