12-18 jaar

12-18 jaar

Tennis voor de middelbare scholier (12-18 jaar, geel)

Vanaf ongeveer 12 jaar spelen de jeugdleden op een hele baan met gele ‘gewone’ ballen. Er is een uitdagend trainingsprogramma samengesteld voor de jeugdleden. Zowel voor de recreatieve speler als voor de ambitieuze wedstrijdspeler. De trainers bepalen het speelniveau.

Wedstrijdaanbod

De KNLTB wil een optimale omgeving en competitie realiseren voor iedereen op elk spelniveau en voor alle leeftijden. Voor de jeugdleden is er een gevarieerd wedstrijdaanbod. Er is de voor- en najaarscompetitie en er zijn daarnaast tal van mogelijkheden om aan toernooien deel te nemen.

Meer informatie over de toernooien? Bekijk het via toernooi.nl of bekijk meer informatie over de competitie via KNLTB.nl.

WhoZnext

De campagne whoZnext van de KNLTB is er voor jongeren tussen de 14 en 21 jaar die ook naast de tennisbaan actief willen zijn. Met vijf tot acht jongeren kun je een whoZnextteam oprichten. Bij A.L.T.V. Tepci is er een leuk en gezellig whoZnextteam onder de naam ‘DOC-team’. Dit team organiseert regelmatig leuke activiteiten voor leeftijdsgenoten binnen de eigen club. Welke activiteiten dat zijn, dat is aan het DOC-team zelf! Net als een sportteam heeft een whoZnextteam een coach die het team begeleidt. Bij A.L.T.V. Tepci is dat iemand van de jeugdcommissie.

Meer algemene informatie over whoZnext

Speeldata

Voor de data van de voorjaarscompetitie van de KNLTB voor geel kijk hier.